2101965 - REXEL Rolsnijmachine Smartcut A425 320mm Antraciet 1st

€ 39,00
  • Koop er 2 voor € 38,68 en bespaar 1%
  • Koop er 4 voor € 38,47 en bespaar 2%
  • Koop er 8 voor € 38,05 en bespaar 3%
  • Koop er 12 voor € 38,00 en bespaar 3%

Details

De Rexel SmartCut™ A425 4-in-1 multifunctionele rolsnijmachine, die geavanceerde technologie combineert met een stijlvol en ergonomisch design, is ontworpen voor optimale veelzijdigheid, nauwkeurigheid en veiligheid.

Het is de creatieve oplossing voor scholen en bedrijven die divers snijwerk tot A4-formaat nodig hebben. Van tijdsroosters tot lesmateriaal, brieven tot folders, met de SmartCut™ A425 kunt u door 10 vellen van 80 g/m2 tegelijkertijd snijden, met een keuze uit 4 verschillende snijstijlen.

Veelzijdig: met een keuze uit een klassieke rechte snijlijn, een decoratieve golvende snijlijn of een ingesneden rand, kunt u uw creativiteit de vrije loop laten. De SmartCut™ A425 is ideaal voor het maken van uitnodigingen, wenskaarten, cd-labels, naamkaartjes of om het even welk document met een vouw, een afscheurstrook of decoratieve rand. Hij wordt geleverd met de gratis CD Wizard Document Creater met een selectie van sjablonen, zodat u snel en eenvoudig originele documenten met een professionele afwerking kunt creëren.

Nauwkeurig: gebruik de roosterlijnen op de duurzame, metalen basis om het papier nauwkeurig uit te lijnen en precies en foutloos te snijden. Alle afmetingen zijn aangeduid in zowel centimeter als inch, voor maximale flexibiliteit en gebruiksgemak, en er zijn ook handige papiergeleiders voor de formaten A4, A5 en A6. De transparante papiergeleider helpt het papier op zijn plaats te houden tijdens het snijden.

Veilig: veranderen tussen rechte snijlijn, golvende snijlijn, perforatie of inkerving is heel eenvoudig en uw vingers hoeven het vlijmscherpe ronddraaiende snijblad niet aan te raken. Draai gewoon aan de knop op de greepvaste hendel om de snijstijl te wijzigen, voor optimale veiligheid op kantoor of in de klas.

De SmartCut™ A425 wordt geleverd met een garantie van 2 jaar.
Snijlengte 320 mm   Snijcapaciteit 10 vel
Formaat A3, A4, A5, A6, A7   Source data-sheet .

Aanvullende Informatie

Algemeen Kleur Antraciet
Algemeen Materiaal Nee
Algemeen Aantal Stuks 1st
Knippen & Snijden Type Rolsnijmachine
Knippen & Snijden Serie Smartcut
Knippen & Snijden Model Nr. A425
Knippen & Snijden Handgreep Nee
Algemeen Lengte 320mm