2101974 - REXEL Snijmachine ClassicCut CL420 457mm Grijs 1st

€ 150,00
  • Koop er 2 voor € 148,98 en bespaar 1%
  • Koop er 3 voor € 147,96 en bespaar 2%
  • Koop er 4 voor € 147,96 en bespaar 2%
  • Koop er 5 voor € 146,94 en bespaar 3%

Details

Omschrijving

De ClassicCutTM CL420, perfect ontworpen voor 100% nauwkeurigheid en optimale veiligheid, is een uiterst geavanceerde snijmachine voor het precisiesnijden van A3­documenten.

Het is de professionele oplossing voor dynamische kantoren, bedrijven en studio's die een snijmachine nodig hebben voor meerdere toepassingen, inclusief documenten van ongebruikelijk formaat, tot en met A3­formaat. Van menu's tot marketingmateriaal, van creatieve concepten tot conferentiegidsen, met de ClassicCut CL420 kunt u op een snelle en eenvoude manier stijlvolle, perfect afgewerkte documenten creëren. De machine wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 2 jaar.

Dankzij de laserpositioneringstechnologie kunt u altijd 100% nauwkeurigheid verwachten. Druk op de knop van de laser en de rode lichtstraal toont u duidelijk de exacte snijpositie. Bovendien kunt u roosterlijnen op de heavy duty, doorzichtige acrylbasis raadplegen: alle metingen worden zowel in centimeter als in inches weergegeven voor maximale flexibiliteit en gebruiksgemak, er zijn tevens geleiders voor papier vanaf formaten A7, A6 en A5 tot en met A3 als snelle referentiepunten.

Een aanpasbare papiergeleider helpt u bij het uitlijnen van een bepaald papierformaat, om zo nauwkeurig mogelijk te kunnen snijden, een robuust papierklemmechanisme houdt de vellen stevig op hun plaats, om fouten en verspilling te voorkomen.

Bij een dergelijke krachtige snijmachine is gebruikersveiligheid van cruciaal belang. Rubberen voetjes zorgen ervoor dat de machine stabiel op de tafel staat. De ClassicCutTM CL420 wordt geleverd met een acryl veiligheidsscherm om de vingers uit de nabijheid van het vlijmscherpe mes te houden. Zet de snijarm in de onderste stand wanneer de snijmachine niet wordt gebruikt en vergrendel het mes voor extra veiligheid, vooral wanneer u het geïntegreerde draaghandvat gebruikt om de snijmachine te verplaatsen.
De robuuste, heavy­duty ClassicCutTM CL420 is dé referentie voor snijmachines en werd perfect ontworpen.
Het mes van roestvrij staal is zelfscherpend voor een onderhoudsvrije werking én een vlijmscherpe snit, keer op keer.
Het snijd tot wel 25 vellen (80 g/m2) per keer, zodat uw werk in een handomdraai klaar is.

De ClassicCutTM CL420 wordt geleverd met 2 X AAA­1,5V batterijen die nodig zijn voor de voeding van het laserlicht.
Snijcapaciteit 25 vel   Stroomvoorziening 2 X AAA
Formaat A3, A4, A5, A6

Aanvullende Informatie

Algemeen Kleur Grijs
Algemeen Materiaal Nee
Algemeen Aantal Stuks 1st
Knippen & Snijden Type Snijmachine
Knippen & Snijden Serie Nee
Knippen & Snijden Model Nr. CL420
Knippen & Snijden Handgreep Hefboom
Algemeen Lengte 457mm