50F2000 - LEXMARK Toner Cartridge Black 1.500vel 1st

€ 54,89

Details

Unison™-toner
Unison™-toner is essentieel voor optimale prestaties van Lexmark afdruksystemen. De unieke samenstelling produceert uitmuntende afbeeldingskwaliteit, voegt langdurige betrouwbaarheid toe aan het afdruksysteem en draagt bij aan uitmuntende duurzaamheid -- allemaal in een innovatief trilvrij afdruksysteem.

Standaardrendementen
Met officiële Lexmark cartridges houdt u de investeringskosten laag en de kwaliteit hoog. Cartridges met standaardrendement hebben een lagere aanschafprijs en produceren minder afgedrukte pagina's dan cartridges met hoog rendement. Perfect voor afdrukken in kleine hoeveelheden.

Ideale combinatie
Officiële Lexmark supplies zijn ontworpen om een ideale combinatie te vormen met uw Lexmark printer voor uitmuntende afdrukkwaliteit van de eerste tot en met de laatste pagina.

Lexmark inzamelingsprogramma voor cartridges (LCCP)
Kiezen voor duurzaam was nog nooit zo makkelijk. Laat ons u helpen bij het recyclen van al uw gebruikte Lexmark supplies. Het is simpel, slim en altijd gratis.

Lexmark Retourprogramma Cartridges
Lexmark retourprogramma cartridges zijn gepatenteerde cartridges die met korting worden verkocht onder de voorwaarden dat de klant ermee akkoord gaat de cartridges slechts éénmalig te gebruiken en de lege cartridge alleen naar Lexmark terug te sturen voor herfabricage en/of recycling. De retourprogramma cartridges mogen slechts één maal worden gebruikt en zijn ontworpen om te stoppen met werken nadat een vastgestelde hoeveelheid toner/inkt is gebruikt. Er blijft een variabele hoeveelheid toner/inkt achter in de cartridge wanneer vervanging is vereist. Daarnaast is de cartridge ontworpen om het geheugen in uw printer/MFP automatisch bij te werken als bescherming tegen het gebruik van valse en/of ongeautoriseerde cartridges van derden.
Paginaopbrengst 1500 pagina's   Printtechnologie Laser
Merkcompatibiliteit Lexmark   Compatibele producten MS610de, MS610dn, MS510dn, MS410dn, MS310dn, MS410d, MS310d, MS610dte
Kleur Nee   Printkleuren Zwart
Paginaopbrengst voetnoot ISO/IEC 19752   Bewaartijd vóór gebruik 2 jaar
Inzameling cartridges Ja   Kleur van het product Zwart
Soort Cartridge   Aantal 1
Inkjet Cartridge Type Standaard   Temperatuur, in bedrijf 10 - 30 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf 20 - 80 procent   Temperatuur bij opslag -20 - 40 °C
Luchtvochtigheid bij opslag 10 - 90 procent   Breedte van de verpakking 45 cm
Diepte van de doos 13,6 cm   Hoogte van de verpakking 18,2 cm
Gewicht pakket 800g   Verpakkingstype Doos
Gewicht pallet 110,1 kg

Aanvullende Informatie

Toners Type Toner Cartridge
Toners Model Nr. Nee
Toners Aantal Vel 1.500vel
Toners Kleur Black
Toners Aantal Stuks Nee