52D2H00 - LEXMARK Toner Cartridge Black 25.000vel 1st

€ 396,00
  • Koop er 2 voor € 393,98 en bespaar 1%
  • Koop er 3 voor € 392,99 en bespaar 1%
  • Koop er 4 voor € 391,96 en bespaar 2%
  • Koop er 5 voor € 390,97 en bespaar 2%

Details

Unison™-toner
Unison™-toner is essentieel voor optimale prestaties van Lexmark afdruksystemen. De unieke samenstelling produceert uitmuntende afbeeldingskwaliteit, voegt langdurige betrouwbaarheid toe aan het afdruksysteem en draagt bij aan uitmuntende duurzaamheid -- allemaal in een innovatief trilvrij afdruksysteem.

Hoog rendement
Kies voor maximale besparingen en profiteer van uitmuntende kwaliteit met officiële Lexmark cartridges. Cartridges met hoog rendement hebben lagere kosten per pagina en produceren meer afgedrukte pagina's dan cartridges met standaardrendement. Perfect voor afdrukken in grote hoeveelheden.

Ideale combinatie
Officiële Lexmark supplies zijn ontworpen om een ideale combinatie te vormen met uw Lexmark printer voor uitmuntende afdrukkwaliteit van de eerste tot en met de laatste pagina.

Lexmark inzamelingsprogramma voor cartridges (LCCP)
Kiezen voor duurzaam was nog nooit zo makkelijk. Laat ons u helpen bij het recyclen van al uw gebruikte Lexmark supplies. Het is simpel, slim en altijd gratis.

Lexmark Retourprogramma Cartridges
Lexmark retourprogramma cartridges zijn gepatenteerde cartridges die met korting worden verkocht onder de voorwaarden dat de klant ermee akkoord gaat de cartridges slechts éénmalig te gebruiken en de lege cartridge alleen naar Lexmark terug te sturen voor herfabricage en/of recycling. De retourprogramma cartridges mogen slechts één maal worden gebruikt en zijn ontworpen om te stoppen met werken nadat een vastgestelde hoeveelheid toner/inkt is gebruikt. Er blijft een variabele hoeveelheid toner/inkt achter in de cartridge wanneer vervanging is vereist. Daarnaast is de cartridge ontworpen om het geheugen in uw printer/MFP automatisch bij te werken als bescherming tegen het gebruik van valse en/of ongeautoriseerde cartridges van derden. Klanten die niet akkoord gaan met deze voorwaarden, kunnen vervangende cartridges zonder deze voorwaarden aanschaffen via de website van Lexmark.
Paginaopbrengst 25000 pagina's   Printtechnologie Laser
Merkcompatibiliteit Lexmark   Compatibele producten MS812de, MS812dn, MS810de, MS811dn, MS810dn, MS812dtn, MS810n, MS811n
Kleur Nee   Printkleuren Zwart
Paginaopbrengst voetnoot ISO/IEC 19752   Bewaartijd vóór gebruik 2 jaar
Inzameling cartridges Ja   Kleur van het product Zwart
Soort Cartridge   Aantal 1
Inkjet Cartridge Type Hoog   Temperatuur, in bedrijf 10 - 30 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf 20 - 80 procent   Temperatuur bij opslag -20 - 40 °C
Luchtvochtigheid bij opslag 10 - 90 procent   Breedte van de verpakking 15,8 cm
Diepte van de doos 49,5 cm   Hoogte van de verpakking 19,8 cm
Gewicht pakket 1,7 kg   Verpakkingstype Doos
Gewicht pallet 158,7 kg

Aanvullende Informatie

Toners Type Toner Cartridge
Toners Model Nr. Nee
Toners Aantal Vel 25.000vel
Toners Kleur Black
Toners Aantal Stuks Nee