C734A1CG - LEXMARK Toner Cartridge Cyaan 6.000vel

€ 204,33

Details

Gemiddeld rendement bij samengesteld kleur (CMY, bij onafgebroken afdrukken) is 6000 standaard pagina’s, bepaald volgens ISO/IEC 19798-norm.

Standaard rendement

Kwaliteit zonder compromis; dankzij de hoge standaard van Lexmark hebben concurrenten het nakijken en kunt u bij voorbaat de kosten laag en de kwaliteit hoog houden.

Technologie

Uitstekende resultaten, pagina na pagina, jaar na jaar. De Lexmark supplies zijn speciaal voor de printer ontwikkeld wat door het ingenieuze ontwerp de prestaties, de kwaliteit en de duurzaamheid ten goede komt.

Lexmark Cartridge Inzamelprogramma

Milieubewust afdrukken is nu eenvoudiger dan ooit. Recycle al uw gebruikte Lexmark supplies, Lexmark zorgt voor de rest. Simpel, slim en altijd gratis.

Lexmark Retourprogramma Cartridges

Lexmark Retourprogramma Cartridges zijn cartridges die door Lexmark tegen een gereduceerde prijs worden aangeboden onder de voorwaarden dat de klant de cartridge slechts éénmalig gebruikt en erin toestemt om de lege cartridge terug te sturen naar Lexmark voor hergebruik of recycling. Gewone cartridges, aangeboden aan de normale prijs en zonder deze voorwaarden, zijn ook beschikbaar.
Paginaopbrengst 6000 pagina's   Printtechnologie Laser
Kleur Ja   Printkleuren Cyaan
Kleur van het product Zwart   Soort Cartridge
Aantal 1   Levensduur archiefopslag 2 jaar

Aanvullende Informatie

Toners Type Toner Cartridge
Toners Model Nr. Nee
Toners Aantal Vel 6.000vel
Toners Kleur Cyaan
Toners Aantal Stuks Nee