Onderhoud & Reparaties

Onze medewerkers van de Technische Dienst staan altijd voor u klaar! 

Heeft u een defect aan uw printer? Klik hier om uw storing te melden.

Via onderstaande tool kunt u controleren in welke regio u zich bevindt. In het zoekveld kunt u de eerste 2 cijfers van uw postcode invullen.

Binnen regio 3 bevinden zich een aantal postcodes met extra kosten. Dit in verband met een aanwezige tolweg of pont. Daarom worden deze apart genoemd.

Bevindt u zich echter in gemeente Alphen aan den Rijn, dan valt u automatisch onder Regio 0.

Jaarlijks Periodiek Onderhoud

U wilt verzekerd zijn van een printer die altijd goed werkt?

Niets is zo vervelend en frustrerend dan een printer die dienst weigert. Met periodiek onderhoud voorkomt u storingen en stilstand.

 

Goed onderhoud is belangrijk 

Door geen onderhoud uit te voeren zullen papier- en tonerstof aan elkaar klonteren. Door de warmte van de fuserunit kunnen deze hard worden en beschadigingen aan de printer brengen. Daarnaast kan de slijtage van de tandwielen lijden tot hogere kosten bij niet tijdig vervangen.

Op basis van onze ervaring reduceren we het aantal storingen door middel van dit onderhoud met ongeveer 95%. Dit voorkomt dus ook verdere personele kosten. Medewerkers zijn niet meer druk met het verhelpen van storingen of het zoeken naar een monteur voor reparatie.

Jaarlijks onderhoud is al mogelijk vanaf € 5,- per maand. Ook rekenen wij voor het jaarlijks onderhoud geen voorrijkosten.

Wilt u meer weten? Informeer nu snel naar de mogelijkheden voor u.

Vanaf € 5,00 storingsvrij printen!